Mar 252015
 

Vroeger werkte ik als redster, gelukkig is er tijdens mijn jaren dienst niet te veel misgelopen. Hoewel het die ene keer wel heel nipt was. Het was een kalme sombere dag en ik stond er alleen voor, toen ik een badmuts zag drijven op het water. Op het eerste zicht was dat niets ongewoons, maar ik kreeg vrij snel het gevoel dat er iets niet klopte. Toen ik dichter ging zag ik dat het niet enkel een badmuts was maar effectief een persoon die op de badmuts na helemaal onder het water zat. Toen ik bij de persoon aankwam zag ik dat die zich nog net had vastgeklampt met de vingertoppen maar niet langer de kracht had om zichzelf op te trekken. Ik heb zo de 2 armen kunnen vastnemen en de persoon op kant weten te trekken.

 

Share Button

Comments

comments

 Posted by at 00:46

Sorry, the comment form is closed at this time.