Mar 212015
 

De meest memorabele trip met de Harley was de trip waar ik onverwachts alleen aan moest beginnen. Het plan was om met 3 vrienden naar het Harley festival in port grimaud te rijden. Heel de rit was uitgestippeld en de slaapplaatsen geboekt. Maar door onvoorziene omstandigheden was ik de enige die uiteindelijk nog aan de rit kon beginnen. Dat heb ik dan ook gedaan, in de kletsende regen ben ik dan naar port Grimaud gereden. Gelukkig kwam ik daar enkele bekende Gentse gezichten tegen en hebben we samen een tof weekend gehad. Wat het wel een beetje zuur maakt is dat deze mensen om 6u richting huiswaarts wouden vertrekken terwijl ik pas om 7u kon vertrekken omdat ik moest wachten om de borg terug te krijgen. Dus heb ik de tocht huiswaarts alsnog alleen mogen doen. Zo leer je dan wel weer mensen kennen.

 

Share Button

Comments

comments

 Posted by at 02:07

Sorry, the comment form is closed at this time.