Mar 082015
 
In het tussenseizoen kom ik hier mijn boek lezen, het is hier vrij rustig maar toch niet te afgezonderd. Momenteel lees ik een boek van Eckhart Tolle, hij is een spiritueel goeroe die bezig is met het 'hier en nu' leven. Eckhart Tolle is een Duitse schrijver die op zijn 13de naar Spanje is verhuisd om dan op zijn 20ste naar Engeland te gaan studeren, momenteel woont hij in Vancouver Canada en ik lees zijn boek in het nieuw Grieks. *lacht*

In het tussenseizoen kom ik hier mijn boek lezen, het is hier vrij rustig maar toch niet te afgezonderd. Momenteel lees ik een boek van Eckhart Tolle, hij is een spiritueel goeroe die bezig is met het ‘hier en nu’ leven. Eckhart Tolle is een Duitse schrijver die op zijn 13de naar Spanje is verhuisd om dan op zijn 20ste naar Engeland te gaan studeren, momenteel woont hij in Vancouver Canada en ik lees zijn boek in het nieuw Grieks. *lacht*

Share Button

Comments

comments

 Posted by at 14:44

Sorry, the comment form is closed at this time.