Jul 072014
 

In het begin van de zomer zijn we met onze tweewielers een weekje naar Normandië getrokken. Om het avontuurlijk (en betaalbaar) te houden hebben we gekozen om in tenten te overnachten en hoewel daar niet iedereen zo happig op was hebben we toch een fijne tijd gehad. Als camera had ik de oude Sony A55 mee die daar in principe ideaal voor is, toch is het verschil te zien in de foto’s hoor. Die kwaliteit van een full frame sensor mis je snel!

Daarbovenop heb ik er mezelf op betrapt meer foto’s te hebben genomen met de smartphone, gewoon omdat het een heel gedoe is op de moto om alles altijd weer weg te steken. Op reis geef ik dan toch graag wat rapper toe aan gemakzucht. Hoe dan ook hier zijn enkele foto’s van de trip gemaakt met de A55 en iets minder zorg, vakantiefoto’s dus.

Share Button

Comments

comments

 Posted by at 21:16

Sorry, the comment form is closed at this time.