Jun 162017
 

Een uitdaging, je krijgt 1 foto zonder uitleg. Dat beeld moet je als inspiratie gebruiken om zelf een foto te gebruiken. Dat was de aanzet tot het maken van deze foto’s.

Als je de hele ketting wil zien zal je geduldig Fotoclub Pixel in het oog ­čśë moeten houden.
Aangezien het niet aan mij is om de inspiratiefoto te posten en ik sowieso nog niet teveel wil laten zien post ik enkel 2 van mijn foto’s ┬ádie ik hiervoor heb gemaakt. Welke er in de ketting is terecht gekomen moet je zelf maar zien!

 Posted by at 14:02
Jul 072014
 

In het begin van de zomer zijn we met onze tweewielers een weekje naar Normandi├ź getrokken. Om het avontuurlijk (en betaalbaar) te houden hebben we gekozen om in tenten te overnachten en hoewel daar niet iedereen zo happig op was hebben we toch een fijne tijd gehad. Als camera had ik de oude Sony A55 mee die daar in principe ideaal voor is, toch is het verschil te zien in de foto’s hoor. Die kwaliteit van een full frame sensor mis je snel!

Daarbovenop heb ik er mezelf op betrapt meer foto’s te hebben genomen met de smartphone, gewoon omdat het een heel gedoe is op de moto om alles altijd weer weg te steken. Op reis geef ik dan toch graag wat rapper toe aan gemakzucht. Hoe dan ook hier zijn enkele foto’s van de trip gemaakt met de A55 en iets minder zorg, vakantiefoto’s dus.

 Posted by at 21:16